Altijd gratis verzending - Levertijd: 2-5 werkdagen

De ThermalGuard Producten

Snel
ThermalGuard kan met de Vanadium Oxide-sensor razendsnel lichaamstemperatuur en mondmaskers detecteren. Daarnaast kan de temperatuurscanner uw werknemers ontlasten door het controleer werk over te nemen.

Veilig
ThermalGuard is niet alleen veilig omdat het de gezondheid van bezoekers meet; We garanderen ook dat er geen data opgeslagen wordt. Zo voldoet onze temperatuurscanner aan alle AVG eisen en kunt u deze met gerust hart bij de ingang zetten.

Accuraat
De temperatuurscanner van ThermalGuard werkt met de hoogst mogelijke precisie. Personen kunnen op een afstand van 0.3 tot 1.5 meter worden gedetecteerd op lichaamstemperatuur en mondkapje. Met een afwijking van slechts 0.5 graad celsius is ThermalGuard zeer accuraat.

Temperatuurscanner op afstand tijdens Corona

ThermalGuard biedt een all-in-one temperatuurscanner om uw klanten, gasten en medewerkers bij de ingang op afstand te checken op lichaamstemperatuur en het dragen van een mondmasker om gezondheid binnen uw bedrijf te garanderen. De temperatuurscanner is eenvoudig te plaatsen bij de ingang van uw bedrijf.

De Vanadium Oxide Sensor die verwerkt zit in de temperatuurmeter is in staat om in een split-second de temperatuur van de persoon voor zich te meten. Bij een te hoge lichaamstemperatuur – bijvoorbeeld boven de 38 graden celsius – geeft de ThermalGuard een signaal af. Dit signaal kan een geluid zijn of bijvoorbeeld een visuele prompt die de persoon toegang weigert. 

Daarnaast heeft u met ThermalGuard de optie om de mondmasker check in te stellen. De terminal kan razendsnel detecteren of de persoon voor camera een gezichtsmasker draagt. Als uw bedrijfsrichtlijnen een mondmasker verplichten kan de ThermalGuard het signaal afgeven dat toegang voor deze persoon wordt geweigerd.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.